صنعت ساختمان.آی آر

نیازمندیهای صنعت ساختمان

صنعت ساختمان.آی آر

نیازمندیهای صنعت ساختمان

صنعت ساختمان.آی آر نیازمندیهای مصالح ساختمانی ،درب و پنجره ، تاسیسات و... میباشد

۵ مطلب در تیر ۱۳۹۹ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

مزایای پله پیش ساخته گرد در دکوراسیون داخلی

افرادی که به دنبال معماری تکرار نشدنی در منزل خود هستند، معمولا از عناصر خاص در طراحی بهره می برند. یکی از جذاب ترین مواردی که در ساخت منزل می تواند نظر همه را به خود جلب کند، پله پیش ساخته گرد است.

 

پله گرد

در دکوراسیون داخلی، عوامل زیادی درگیر هستند و نوع سازه هایی که استفاده می شود تعیین کننده نتیجه نهایی یک طرح می باشند. پله ها هم برای جابجایی بین طبقات در دکوراسیون داخلی یا خارج از منزل به کار می روند و پلکان گرد از نوع محبوب آن محسوب می شود. پله هایی که دارای قوس دایره ماننده می باشند و شکلی مارپیچ دارند، پله گرد نام دارند.

پله پیش ساخته یا آماده گرد

یکی از روش هایی که اخیرا از آن بهره می برند، استفاده از پله های از پیش ساخته شده می باشد که خارج از منزل و محیط ساخت، در کارخانه و کارگاه تولید شده و آماده به محل نصب آورده می شوند.

در ساخت پله پیش ساخته ، ابتدا اندازه و مقیاس آن با توجه به فضای منزل شما محاسبه شده و سپس به تولید می رسد.

یکی از مهمترین عواملی که در ساخت پله های گرد مورد توجه مهندسین قرار می گیرد، نوع  متریال بکار رفته در آن است که جهت جلوگیزی از لغزندگی و حفظ زیبایی باید تمام موارد را در نظر گرفته و پیاده سازی کنند.

مزایای پله پیش ساخته گرد

یکی از مهم ترین مزایای استفاده از پله گرد در ساختمان ها و منازل؛ زیبایی و جلوه ی خاصی است که این پیش سازه به فضای داخلی می بخشد و جز بهترین گزینه ها برای پیاده سازی یک دکوراسیون داخلی بی نظیر می باشد.

معمولا در ساختمان های مجلل از این نوع پلکان بهره می برند تا نتیجه نهایی متفاوت از سایر ساختمان ها باشد.

هم چنین پله های گرد، فضای بسیار کمی از ساختمان را اشغال می کنند و این امر مزیت بسیار بزرگی به شمار می رود.

پله پیش ساخته

برای آشنایی بهتر با شرکت های ارائه دهنده این محصول و افرادی که در زمینه نصب پله پیش ساخته ماهر هستند از آگهی های پله بازدید فرمائید.

همین حالا شما هم می توانید در وب سایت صنعت ساختمان با ثبت آگهی رایگان، فروش خود را افزایش دهید.

  • سمیه الهامی
  • ۰
  • ۰

نمای ساختمان.jpg

این روزها، در ساختمان ها از نماهای مختلفی استفاده می شود و نماهای شیشه ای هم طرفداران مخصوص به خود را دارد. اگر شما هم به دنبال نصب نمای شیشه ای برای منزل یا ساختمان خود هستید، بهتر است در ابتدا با تفاوت نمای شیشه ای کرتین وال با نمای شیشه ای فریم لس آشنا شوید.


نماهای شیشه ای به کار رفته در ظاهر ساختمان ها، خود دارای انواع مختلفی می باشند که هر کدام از لحاظ ظاهری و پیاده سازی با هم متفاوت هستند. قبل از اینکه به بررسی تفاوت نمای شیشه ای کرتین وال با فریم لس بپردازیم در ادامه با تعریف هر کدام به صورت جداگانه همراه شما خواهیم بود.

نمای شیشه ای کرتین وال چیست؟
در نمای کرتین وال ابتدا سازه آلومینیومی یا لامل به صورت افقی و عمودی نصب می شوند. سپس شیشه ها بر روی این لامل ها قرار گرفته و ویژگی های مختلفی دارند. کرتین وال ها اغلب عایق حرارتی و رطوبتی هستند و به دلیل اینکه باری بر ساختمان اضافه نمی کنند، در برابر زلزله هم رفتار بسیار خوبی از خود نشان می دهند.

در این نماها، به جای اینکه شیشه مستقیم روی ساختمان نصب شوند، روی لامل ها تعبیه شده و همین امر سبب می شود وزنی بر ساختمان اضافه نکنند.

نمای شیشه ای فریم لس چیست؟
نمای فریم لس ، نمای شیشه ای دو لایه می باشد که یک لایه آن بزرگتر از لایه دیگر است ولی در عین حال زیبایی بی نظیری دارد. در نمای فریم لس بر روی سازه، ابتدا پروفیل آلومینیومی قرار می گیرد و توسط لاستیک ها و تجهیزات خاص هوا بندی می شوند.

سپس بر روی آن لایه شیشه ای قرار خواهد گرفت ولی هیچ اثری از آن پروفیل آلومینیومی از رو به رو در نما نخواهید دید.

تفاوت نمای شیشه ای کرتین وال با نمای فریم لس
عمده ترین تفاوت نمای شیشه ای   کرتین وال با نمای فریم لس، در نوع پیاده سازی و شکل ظاهری می باشد.

در نمای فریم لس از چسب به عنوان نگه دارنده لامل و شیشه بهره می برند و نمای بیرونی آن نیز هیچ فریمی ندارد در نتیجه شما قادر به مشاهده ی زیرساخت های آن نیستید. این نماها، در داخل کارخانه داخل قالب قرار میگیرند و ظاهر کار نیز، بسیار یکدست است. اما در نمای شیشه ای کرتین وال در فضای ظاهری نما میتوانید اثری از فریم ها و درپوش ها ببینید و مثل نمای فریم لس یکدست نیست.

تفاوت عمده دیگر این دو نما با هم در قیمت آن هاست که در فریم لس به دلیل استفاده بیشتر از زیرساخت های آلومینیومی، قیمت آن به مراتب بیشتر از نمای کرتین وال می باشد.

تفاوت نمای شیشه ای کرتین وال با فریم لس.jpg

 

برای آشنایی بهتر با شرکت های ارائه دهنده این محصول و افرادی که در زمینه نصب نمای چوبی ترموود ماهر هستند از آگهی های نمای ترموود بازدید فرمائید.

همین حالا شما هم می توانید در وب سایت صنعت ساختمان با ثبت آگهی رایگان، فروش خود را افزایش دهید.

  • سمیه الهامی
  • ۰
  • ۰

نمای ساختمان با چوب ترموود

اگر به دنبال جان بخشیدن به نمای ساختمان خود و ایجاد جلوه ای خاص هستید، نمای ترموود باید برای شما گزینه ی بسیار مناسبی باشد و نظر شما را جلب کند.

در سال های اخیر استفاده از مواد طبیعی در نمای ساختمان ، جذابیت زیادی برای معماران داشته و چوب ها نیز از این قائده مستثنی نیستند. چوب های ترموود با استفاده از حرارت و بخار بالا تهیه می شوند و به دلیل انعطاف و مقاومت بالا  در عین سبک وزنی مورد علاقه مهندسین هستند.

 

طریقه تولید چوب ترموود:
در طول تاریخ همواره از چوب در قسمت های مختلف منازل بهره می بردند و حتی امروز نیز جز بهترین گزینه ها در هر ساختمان تلقی می شود. رفته رفته با گذشت زمان چوب ها دچار پوسیدگی می شدند و خساراتی را به سازه وارد می کردند.

پس از بررسی های مختلف مشخص شد با حرارت بخشیدن به چوب، می توان مقاومت آن را بالا برده و از پوسیدگی جلوگیری آن کنند، نمای ترموود نتیجه همان تحقیقات می باشد. برای ساخت این چوب حرارتی معادل 180 الی 210 به بدنه وارد کرده و حدود دو ساعت در همین دما چوب را نگه میدارند.

با استفاده از بخار هم خاصیت عایق حرارتی چوب را بهبود می دهند و در پایان به دلیل انجام این فرآیندها، محیط برای رشد حشرات و قارچ ها فراهم نیست و همین امر کمک زیادی به جلوگیری از خراب شدن چوب میکند.

نمای چوبی ترموود چه کاربردی دارد؟
ماندگاری و کیفیت نمای چوبی بسیار بالا می باشد و همین امر سبب می شود مهندسان زیادی استفاده از این چوب را به سایر نماها ترجیح دهند.

با نمای چوب ترموود در ساختمان خود در برابر عواملی نظیر سرما، گرما و طوبت محافظت خواهید کرد و در عین حال، زیبایی و طرح خاصی را به ساختمان خود می بخشید که در عین سادگی بسیار چشم نواز است.

مزایای استفاده از نمای ترموود:
رنگ بندی زیبا و چشم نواز
مقاوم در برابر پوسیدگی
مقاوم در برابر اسیب حشرات و قارچ
وزن سبک
عایق حرارتی
نصب راحت و بی دردسر
مقاومت بالا

نمای ساختمان با چوب ترموود2

 

برای آشنایی بهتر با شرکت های ارائه دهنده این محصول و افرادی که در زمینه نصب نمای چوبی ترموود ماهر هستند از آگهی های نمای ترموود بازدید فرمائید.

همین حالا شما هم می توانید در وب سایت صنعت ساختمان با ثبت آگهی رایگان، فروش خود را افزایش دهید.

  • سمیه الهامی
  • ۰
  • ۰

امروزه با پیشرفته شدن صنعت ساختمان سازی، کاربرد سقف نورگیر بر مهندسان اثبات شده است و برای روشن کردن منزل و مصرف انرژی از سقف نورگیر استفاده های فراوانی می شود.

 

در گذشته از شیشه برای انعکاس نور از سقف استفاده میشد و شیشه هم در کنار مزایا، معایبی نظیر شکستگی را به همراه داشت.

با روی کار آمدن ورق پلی کربنات، نوعی سقف نورگیر قدم به این صنعت گذاشت که تا حد زیادی این مشکلات را کنار زد و پس از مدتی در سقف ساختمان های مختلف، سوله ها، استخر، پارکینگ، گلخانه و … از آن استفاده شد.

معماری مدرن همواه در پی پیدا کردن راهی برای روشن تر کردن ساختمان با استفاده از نور طبیعی خورشید بوده است. پس از پیدایش آتریوم، این سبک معماری طرفداران زیادی را پیدا کرد. آتریوم به فضای وسط ساختمان یا منزل گفته می شود که سقف بالایی آن نورگیر است و ماننده یک گلخانه کوچک در خانه عمل می کند و بیشترین کاربرد سقف نورگیر هم در همین فضا است.

کاربرد سقف نورگیر

 

موارد استفاده از سقف نورگیر

معمولا استفاده از سقف نورگیر در منازل برای قسمتی در نظر گرفته می شود، که اتاق گردهمایی یا نشیمن اعضای خانواده است و زیبایی بی نظیری را به دکور خانه خواهد بخشید.

علاوه بر ساختمان های مسکونی و تجاری، گل های داخل گلخانه برای رشد به نور کافی نیاز دارند که با استفاده از سقف نورگیر، این نور به حد نیاز به گیاهان خواهد رسید. برخی از مالکان منازل نیز ترجیح می دهند، استخر و حیاط خود را با سقف نورگیر بپوشانند و هم چنین برای قسمت پارکینگ این نوع سقف نیز پیشنهاد می شود.

کاربرد سقف نورگیر

 

برای آشنایی دریافت شرکت هایی که در زمینه نصب سقف نورگیر ماهر هستند از آگهی های سقف نورگیر بازدید نمایید.

شما هم می توانید در وب سایت صنعت ساختمان با ثبت آگهی رایگان در لیست آگهی های سقف نورگیر قرار گیرید.

  • سمیه الهامی
  • ۰
  • ۰

این روزها کاربرد سقف کاذب بر هیچ کسی پوشانده نیست و این نوع سقف، توسط مهندسین زیادی جهت زیبایی و پوشاندن جزئیات ساختمان مورد استفاده قرار می گیرد.

 

یکی از بهترین ابزارهایی که برای طراحی ساختمان خود می توانید از آن استفاده کنید، سقف های کاذب می باشند که از مواد مختلفی ساخته شده و به سقف اصلی و دیوار ها متصل می شود. سقف کاذب، نوعی سقف سبک است که روی سقف اصلی قرار می گیرد و به وسایل تجهیزات خاص به دیوارها و سقف چسبانده شده و در زمان نیاز به راحتی از آن جدا می شود.

در پیاده سازی دکوراسیون داخلی هر ساختمانی، سقف کاذب از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است و علاوه بر زیبایی و طرحی خاص، این امکان را به شما می دهد که هنگام بوجود آمدن مشکلاتی برای تاسیسات ساختمان، به راحتی بتوانید با برداشتن سقف کاذب، آن را تعمیر کنید و سپس سقف را سر جای خود برگردانید.

موارد استفاده از سقف کاذب

مهم ترین کاربرد سقف کاذب، پوشاندن سیم و تجهیزات زیر سقف هست و زیبایی بی نظیری را به محیط منزل یا ساختمان اداری شما خواهد بخشید. برای جلوگیری از اتلاف دما و انرژی نیز، استفاده از سقف کاذب توصیه می شود و میتواند کمک شایانی در این زمینه انجام دهد.

سقف های کاذب، نسبت به سقف های معمولی وزن کمتر و سبک تری دارند و به همین دلیل قابل انتقال هستند. همچنین با استفاده از سقف کاذب، یک عایق در برابر صدا و انرژی خواهید داشت.

کاربرد سقف کاذب

  • سمیه الهامی